Lokalt bryllup

Forsidefruer i aften kl. 20.00

img_8242Så er det i aften første afsnit af Forside Fruer bliver sendt! Så husk at se med på tv3 kl. 20.00 hvis i ønsker at se lidt glimt af min hverdag hernede fra Dubai af 🙂 og samtidig følge med i de andre forsidefruers hverdag. Jeg er super spændt på hvordan de har klippet programmet sammen, men jeg håber det er blevet godt. Min blog vil være opdateret med lidt backstage billeder, så husk også at holde øje med den efter afsnittene 🙂 Jeg håber I vil tage godt imod det – det har været rigtig sjovt at optage til, men også hårdt.

Jeg har valgt at deltage da mange altid spørger mig hvordan det er at bo i Dubai. Hvordan det er at være forretnings kvinde og mor på samme tid:-) Nu kan i få et indblik om mit liv i Dubai med både heste og børn:-)img_8240img_8239img_8238

2 kommentarer

 • susan olsen

  Hvor var det du fik tatoveret øjenbryn ? Mvh Susan

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Det kan du læse ved min blog omkring øjebryn:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lokalt bryllup