Lokalt bryllup

Forsidefruer i aften kl. 20.00

img_8242Så er det i aften første afsnit af Forside Fruer bliver sendt! Så husk at se med på tv3 kl. 20.00 hvis i ønsker at se lidt glimt af min hverdag hernede fra Dubai af 🙂 og samtidig følge med i de andre forsidefruers hverdag. Jeg er super spændt på hvordan de har klippet programmet sammen, men jeg håber det er blevet godt. Min blog vil være opdateret med lidt backstage billeder, så husk også at holde øje med den efter afsnittene 🙂 Jeg håber I vil tage godt imod det – det har været rigtig sjovt at optage til, men også hårdt.

Jeg har valgt at deltage da mange altid spørger mig hvordan det er at bo i Dubai. Hvordan det er at være forretnings kvinde og mor på samme tid:-) Nu kan i få et indblik om mit liv i Dubai med både heste og børn:-)img_8240img_8239img_8238

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lokalt bryllup