Ja jeg er ordblind

Dejlige stævner i Dubai

 

Smukke stævner i Dubai. Vi nyder at ride stævner i det dejlige vejr. Det er altid nemt at have Louis og Nana med til stævnerne, da der altid er gjort meget ud af det for børnene.

Det går også rigtig godt med mig og mine heste. Jeg vinder en masse store stævner og ligger lige pt nr 2 på rang listen her i Dubai. Vi rider både mænd og kvinder imod hinanden i ridesporten. Jeg er den bedste kvindelige rytter lige pt. Men mit mål i år er at blive nr 1 over dem alle 🙂 Vores sidste stævner i sidst i maj. Så der kan nå at ske meget endnu.

Det skønt at se min søn nyder stævnerne og han elsker hestene. Måske kan jeg få lov til at hjælpe ham til at blive en dygtig rytter en dag. ( selvom Allan hellere vil have han skal spille fodbold:-)) Men for min skyld skal han lave det som gør ham glad:-)

IMG_2277 IMG_2297 IMG_2302 IMG_2322 IMG_2320 IMG_2343

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja jeg er ordblind