Ingen jul med mand og søn

Karrierekvinde i Dubai

IMG_7725photo 2photo 1

Der er mange der spørger mig hvordan det er arbejde som kvinde i Dubai. Jeg vil sige det er en oplevelse men også en stor udfordring. I ridebanespringning konkurrerer man jo både mænd og kvinder imod hinanden. Lige p.t. ligger jeg nummer et på ranglisten af både mænd og kvinder. Der kan jeg godt mærke at mændene ikke er helt tilfredse. Det er jo magt for mænd at ligge nr. et lige meget hvad de laver. Når jeg er til stævne i Europa er det nemmere og have forretningsmøder eller være sociale sammen med mine kolleger. I Dubai der holder mændene og kvinderne så helt adskilte stævnerne. De lokale mænd og kvinder laver ikke tit noget socialt sammen. Derfor kan det nogen gange være svært rigtigt at komme tæt på sine mandlige kollegaer. Og det er jo tit der man lærer hinanden bedre at kende og kan sælge og købe heste af hinanden.
Et spørgsmål jeg også tit får, er om jeg er dækket helt til når jeg rider. jeg behøver ikke at dække mig til når jeg er til konkurrencer eller bare træner i de forskellige stalde. Dog er der en regel om at jeg ikke mon ikke må vise mine skuldre når jeg underviser eller rider.
Janteloven er dog ikke så slemt i Dubai. Så når man gør noget godt er de dygtige og søde til at rose en. De kan godt lige når man gerne vil frem i livet.
Så alt i alt er det ret spændende at være sports og karrierekvinde i Dubai.

4 kommentarer

 • Jeannette

  Hej Tina! 🙂
  Super fed blok for det første 😀

  Jeg har set på et af dine billeder med din mand og dit barn hvor du skriver på vej i børnehave eller dagpleje kan ikke huske hvilken og der stod 04;35 eller sådan noget, foregår det så tidligt i Dubai eller 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for indblik.

  Hej Tina
  Hyggeligt lige at snuse lidt rundt i dit “blog-univers”.
  Stor respekt for dine bedrifter – og at du stadig har begge ben solidt plantet i jorden – om ikke det er jorden i Dubai 🙂

  Venlig hilsen Nette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen jul med mand og søn