40 km

Hvorfor Dubai?

IMG_6865Hvorfor Dubai? Jeg vil gerne opleve en masse ting i mit liv. Jeg havde brug for at møde nye mennesker og blive udfordret på en anden måde i min sport. Jeg har fået job hos en af prinsesserne og rider også en hest for en sheik. Jeg er så glad for at jeg turde tage skridtet at flytte hele min familie til Dubai. Lige nu ligger jeg nummer et på ranglisten og det er jeg utrolig stolt over.

Udover min sport er Dubai et fantastisk land, hvor man kan opleve en hel masse ting som ikke kan opleves i Europa. At være forretningskvinde i Dubai også være en udfordring, men en udfordring jeg tager med glæde. jeg glæder mig hver dag til at stå op og møde endnu en spændende dag.
Den helt store grund til at det bliver Dubai er pga min søn. For at være topryttere i Europa skulle jeg være væk fra min søn tre til fire dage om ugen, det var alt for hårdt. I Dubai er det meget nemmere, jeg er sammen med min søn hver dag og kan stadigvæk ride de allerstørste stævner, alle stævnerne ligger nemlig kun en til to timer fra hinanden.Jeg ville ikke kunne bære ikke at se min søn vokse op

1 kommentar

 • Maria

  Hej Tina,
  Vi – min kæreste og lille dreng – overvejer at tage til Dubai til januar. Kan du anbefale et børnevenligt hotel? – og er der noget du synes man bare må/skal opleve i Dubai? 🙂 Vi har desuden hørt lidt om at man kan få designet smykker til billige penge, er det noget du kender til?
  Til slut, 🙂 sikke en skøn dreng i har jer, så charmerende..
  God weekend…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40 km