Diamanter

Dubai mall

Hvis man gerne vil lave noget sjovt med sine børn når man er i Dubai, skal man helt se at tage hen og se på det store akvarium i Dubai mall. Der er ikke mange der ved at op over det store akvarium er der en lille zoologisk have med fisk. Det er en super spændende oplevelse, min lille søn elsker at se på alle dyrene. De har også lige fået fløjet en kæmpe krokodille ind fra USA. Det skulle være en af de største krokodiller i verden. Så husk hvis man tager i Dubai mall at se zoologisk have med alle de spændende dyr. Selvom man er voksen kan det godt være en sjov oplevelse .

IMG_1832 IMG_1841 IMG_1861

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diamanter