Low budget ferie i Dubai

Lilly 3 år 💋🇩🇰🇩🇰🇩🇰

”Ens datter kommer hjem fra skole

går ud for at hinke

kommer ind lidt efter

og spør’ om man vil passe den lille

mens hun og manden går i teatret”

– Benny Andersen

Det kan være svært at begribe, at tiden går så stærkt. Benny Andersen beskriver det meget rigtigt i sit digt ’Tiden’. Lilly fyldte 3 år i lørdags, og hun er ved at blive en stor pige – og lad mig i samme anledning præsentere jer for Elsas største fan. 😉 Elsa er en verdensberømt karakter fra Disneyfilmen ’Frozen’, der er beundret af mange piger, og selvfølgelig var det også temaet til Lillys børnefødselsdag. Optil selve dagen har jeg været ude med den store Elsa-magnet for at suge alt til mig, der findes af Elsa-merchandise, og det er nu alt andet lige imponerende, hvad man kan få af Elsa i alle afskygninger. Lilly var også selv i en Elsa-prinsessekjole, og havde ydermere selv været med til at bestemme, hvad menuen skulle bestå af: Prinsessepizza (uden Elsa). Vi havde fået lavet en flot enhjørningekage til Lilly – for sådan en skal man altså have, når man er en prinsesse. 😉 Vi havde en rigtig, rigtig hyggelig dag, og er der noget, der varmer både forældre og bedsteforældres hjerter, så er det at se sine børn og børnebørn glade. Børnene til dem i min omgangskreds er på samme alder som vores, og de er store nok til, at det er blevet lidt lettere at holde fødselsdag for de små – med de små. Børnene fik leget en masse, og jeg havde gjort virkelig meget ud af Lillys fødselsdag. Både fordi hun er min dejlige pige, og fordi jeg synes, at hun fortjener det bedste, men det er også sjovt at arrangere og få lov til at være kreativ. Lilly fik en masse gode gaver, og der var et hav af flotte balloner. Hun var så glad, og havde den bedste dag. Det havde jeg og resten af min familie også.
I vores familie har vi aldrig været blege for at give den lidt ekstra glimmer ved særlige lejligheder, for der er ingen grund til at holde sig tilbage.
Man må udnytte tiden, mens man har den.

Tak for hjælpen med Frozen pynt fra partyinabox.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Low budget ferie i Dubai