Must have til pusletasken

Baby-leg arrangement med Lilly

img_9507Igår brugte Lilly og jeg formiddagen på at være til baby leg sammen med en maaasse andre babyer. Hold nu op der var leg, farver og babyer for alle pengene 😀 Super fint arrangement og sjovt at lege med sin baby på nye anderledes måder. Lilly fik uddelt store smil og grin til den helt store guldmedalje, og synes det var en fornøjelse. Og jep da vi kørte hjem havde jeg en meget træt baby, der tog sig en ordentlig lur. Sidste uge var Lilly ved lægen for at blive vaccineret og dertil fulgte et lille tjek med. Den lille mus, som slet ikke er så lille mere, viste sig at være lidt længere end gennemsnittet og veje lidt under gennemsnittet. Så vi gør et ihærdigt forsøg med at indhente vægten med massere af grød, men mon ikke de ekstra kilo nok skal komme ligeså stille 🙂img_9508 img_9506 img_9505 img_9503 img_9502 img_9501 img_9500

3 kommentarer

 • Karina

  Vær ikke bekymret. Min datter er høj og slank pige. Hun fik rigeligt med smør 🙂 som bdr.Price siger 😉
  Din datter ser ud til at trives og det er det vigtigste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Frederiksen

  Hvor ser det hyggeligt ud 😊 Jeg er ret sikker på at du ikke skal være bekymret over vægten det skal nok komme 😊 Så længe hun er glad og frisk og trives så er alt som det skal være, og så er jeg ret sikker på at hun nok skal komme efter det med vægten 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must have til pusletasken