Ohhh vi elsker Tivoli

Copenhagen Fashion Week (en bæredygtig modeuge).

Copenhagen Fashion Week (en bæredygtig modeuge).

Gunnvør, Janni og jeg var med til at skyde Copenhagen Fashion Week godt i gang forleden. Og hvis der er noget vi har til fælles, er det vores store interesse for mode. Jeg er vild med modeugen, og elsker at lade mig inspirere af de nyeste trends. København blev på kort tid forvandlet til et modemekka. Jeg var til Boozt’s åbningsshow, hvor Medina optrådte, og det levede virkelig op til de høje ambitioner i år. Det var rigtig fedt, og der var en masse funky tøj. Det er skønt at få en smagsprøve på alt det tøj, der endnu ikke er kommet på markedet, så jeg kan følge med i det, der rører sig i tiden. Det falder både i min egen interesse, men er også en del af mit arbejde som influencer/blogger, så jeg forhåbentligt også kan inspirere mange andre kvinder den anden vej rundt. Og så er vi influencers så heldige, at der er nogle designere, der har lyst til at klæde os på engang i mellem. En af de sidste dage i modeugen, var jeg i Bella Centret sammen med Gunnvør, hvor vi var rundt og kigge lidt. De andre forsidefruer var også at finde derude. Jeg havde mine børn med den dag, for det er selvfølgelig sjovt at se, hvad der kommer af nyt børnetøj oven i, og Louis er begyndt at gå rigtig meget op i, hvad han har på af tøj. En af de ting jeg støtter op omkring, er det øgede fokus på bæredygtighed. Modeindustrien er blandt en af de mest forurenende, og ligger alt andet end i bunden af top ti listen. Det ér en nødvendighed at passe på vores klima og miljø, og det er godt, at der bliver gjort en indsats for en bæredygtig udvikling. CFW arbejder sig hen imod deres mission om at blive den mest bæredygtige på verdensplan, og sætter sig selv som et godt eksempel for andre. Det er også en opfordring udadtil om at implementere flere bæredygtige elementer, og om at tage et større ansvar. Som en del af CFW’s bæredygtige strategi, var der derfor ingen engangsplastikflasker med drikkevand at finde, hverken til shows eller events, men derimod kun dansk grundvand på FAC-certificerede miljøvenlige kartoner. Derudover blev der opfordret til en reduktion af engangsservice og sugerør. En lille øjenåbner fra den bæredygtige modeuge, der havde en masse nyt at byde på til næste sæson.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ohhh vi elsker Tivoli