Wow et bryllup

10% på Royal Copenhagen

Lige en lille lækker rabat til alle jer der er Royal Copenhagen samlere ligesom jeg selv 🙂 Med koden SPRING10 er der i dag Søn d. 12 og i morgen Man d. 13, 10 % rabat på alle Royal Designs lækre ting, inklusiv alt Royal Copenhagen 🙂 Der sniger sig også 20% rabatter ind få steder, så vælg nøje når i shopper 😉 Egentlig samler jeg selv på de helt enkle ting derfra med “stemplet” på, men de udgår desværre og vil snart ikke blive solgt mere.. Måske er det sorte sæt, det næste jeg skal til at samle på – synes faktisk det er rigtig fedt og anderledes. Kopperne som på billede nr. 6 er så lækre at holde om og også rigtig gode at drikke af. Allan er så heldig at eje en blå og jeg har selvfølgelig en lyserød 😉 Royal Copenhagen gør bare noget smukt ved et hvert anrettet måltid – det gør på magisk vis at det altid ser pænt og indbydende ud.

God shoppelyst!

royalcopenhagen

1. Termokop // 2. Severingsfad // 3. Krus // 4. S. Tallerken

 5.  S. Dyb Tallerken // 6. Vase // 7. Æggebærer // 8. Kande

skaermbillede-2017-03-12-kl-19-29-48

Mine tallerkener med “stempel” på, som udgår 🙁

img_1274

   

3 kommentarer

 • Mange tak jeg elsker ROYAL COPENHAGEN

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Det gør jeg også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Tina,
  Jeg er på ferie i Dubai ligenu.
  Ved du om der er nogle forhandler af Royal Copenhagen her i dubai, i så fald hvor?
  Og har de anderledes ting her end i DK, og er prisen højere her?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wow et bryllup