Jeg er blevet kåret som 'Årets Rytter' i Danmark!!!

Ohhh vi elsker Tivoli

Tivoli, vi har ikke glemt dig, men vi har tværtimod ventet på, at et taktisk godt tidspunkt ville melde sig for vores årlige visit. Jeg har efterhånden knækket Tivolikoden i forhold til, hvornår og hvordan man får det mest optimale ud af sin dag med familien, og svaret er: Tag i Tivoli, når skolesommerferien er slut.

Så får man både det gode vejr, og undgår at bruge hele dagen på at stå i kø til forlystelserne. Det kan godt mærkes rundt omkring i byen, at ferien er ovre, og den travle hverdag for alvor snart sætter ind igen, men man glemmer hurtigt alt omkring sig, når man befinder sig midt i Tivolis magiske atmosfære. Ingen andre forlystelsesparker kan sammenlignes, og jeg tror bestemt ikke, at jeg er alene om den holdning. Vel også derfor, at det er så populært. Og så er det jo godt at have en lille strategi i ærmet, for ikke at kollidere med tusindvis af andre mennesker. 😉

Her er jo SÅ hyggeligt og charmerende med alle de smukke blomster, hvor lysene, der pryder stedet, når mørket er faldet på, giver lige præcis den stemning, man kun finder i Tivoli. Det er et lille stykke dansk kultur, og Louis og Lilly elsker at være her. Det gør vi alle sammen faktisk. Det er et familiested, hvor der er plads til alle – i alle aldre, og det kan man godt fornemme. Og så er her enormt romantisk. Jeg kan godt forstå, at mange turister prioriterer at tage i Tivoli i løbet af deres ophold i København. Hvis man ikke har oplevet Nimb hotellet indefra, er det bestemt tiden værd at kigge forbi. Det er ret betagende og luksuriøst, og i baren på Nimb (i den store pejsestue på første sal), kan man bl.a. få Afternoon Tea. Dog mere en voksenoplevelse, hvor ventetiden  ikke helt egner sig til en dag, der er oppe i tempo, og hvor det gælder om at få brugt tiden på forlystelser og børnevenlige ting.

Louis og Lilly er godt tilfredse med, at vi har gjort det til en fast tradition – det er virkelig en af dém, der er faldet i god jord, og jeg synes også selv, at det er et sted, jeg gerne vender tilbage til år efter år. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er blevet kåret som 'Årets Rytter' i Danmark!!!