Stolt af min mand

Fashion forward i Dubai

IMG_4707.JPG

Flot kappe fra @neonedge

IMG_4685.JPG

Fra @neonedge

I går blev jeg inviteret af min veninde til fashion forward i Dubai. Det var virkelig en god oplevelse at se modeshows i et andet land end bare Danmark. Jeg elsker mode og nyder at blive inspireret af alle de utrolige dygtige designere vi har i dk. Dog er det sjovt at få lov til at se en anden slags mode og design i Dubai. Jeg er ret vilde med deres ting, men selvfølgelig er der også mange tingene som for mig er lidt arabisk og det skal man jo lige vænne sig til. Mange af kjolerne er ikke noget jeg vil gå i, men er utrolige smukke og fed inspiration. Kvinderne klæder sig jo på en helt anden måde her end i Europa, det er mere normalt at bære smukke kjoler med en masse blingbling plus store flotte broderier. Med det vejr vi har i Dubai er det selvfølgelig også muligt at gå i noget helt andet slags tøj. Hvor vi i Danmark skal tænke på praktisk tøj til koldt, mudder, sne og regnvejr. I Dubai kan man lettere have smukke kjoler, flotte stiletter og en masse farver. Det ser bare fedt ud når solen skinner og nemt at have på:-)

IMG_4684.JPGSmuk halskæde fra www.weareuncut.com

IMG_4705.JPGFlot show:-)

IMG_4672.JPGTid til pause hos pepsi:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stolt af min mand