Øjenvippeserum

Fest hvor alle ikke er med….

Var til middag med Forsidefruerne forleden. Man kan ikke tage fra dem, at det er nogle karismatiske kvinder, der alle ser forrygende ud. Amalie var desværre den eneste, der manglede den aften. Det kan i høre mere om hvis i ser med i forsidefruerne.  Jeg fik hurtigt fikset en lille håropsætning på fem minutter, da jeg ikke havde mere tid, inden jeg skulle afsted, så det gik lidt stærkt med at få sat håret. Har dog alligevel fået positiv respons, og det blev da egentlig ret fint, kan jeg godt se. Jeg bemærkede det nok bare ikke selv til at starte med, da jeg ikke følte, at jeg havde gjort så meget ud af det, som jeg ellers havde kunnet. Min kjole er der mange, der har spurgt til, og der følger faktisk en lille historie med den. Det er nemlig en kjole som min mor havde på til mit bryllup. Jeg er rigtig glad for at vise den frem, for den er utrolig smuk, og så vækker den rørende minder. Stilletterne er fra Saint Laurent – en klassiker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjenvippeserum