Sommerhede i Dubai - hvordan håndtere jeg det med mine heste

Ny rideskole hvor vi bor – The Sustainable City

img_8791For lidt over et halv år siden valgte vi at flytte til et nyt område. Det blev The Sustainable City der fangede os og det viste sig at være det helt rigtige sted for os at flytte til. The Sustainable City er et splinternyt villakvarter som de stadigvæk bygger på. Dog er de snart ved at være færdige og igår var der åbning af den helt nye rideskole som hører til vores område. Så lækkert at det endelig er færdigt. Vi skulle selvfølgelig derned og lure som nogle af de første. Villakvarteret strækker sig over et stort omfang og de har gjort rigtig meget ud af til dels at gøre det pænt, men også sikkert og børnevenligt. Det var nogle af de ting der vægtede rigtig højt for os med en fireårig knægt med krudt i rumpen. Louis kan nemt rende over til naboen eller lege ude på vejen uden vi skal bekymre os over om der nu sker ham noget. Der er blandt andet også lavet en sti hele vejen rundt om området som man kan gå, cykle eller løbe på, og lige ved siden af er der lavet en indhegnet stig som man kan ride rundt på. Det er så fint. Der er også sat udendørs motionsaktiviteter op rundt omkring, og bedst af alt har de placeret store afdelinger med friske krydderurter i vores område også. Så hvis man lige mangler en lækker krydderurte til aftensmaden, kan man let hente dem frisk næsten lige uden for døren. Derudover er der fodboldbaner, vandfald og hyggelig områder hvor man kan sidde og hygge sig i med sin familie. Og så har vi selvfølgelig også et indkøbscenter, det er nu også dejligt at have tæt på, så vi ikke skal starte bilen hver gang vi skal handle ind. Rideskolen var lavet så fint og de havde de sødeste dyr. Tjek lige baby æslet, så sødt altså 🙂 Super fedt at vi nu også kan gå over og klappe dyr, nu når vi skal ud på vores daglige tur og trille med Lilly. Og mon ikke Louis skal gå til ridning hos dem engang i fremtiden. Jeg ved ikke om det er noget for ham, men nu får vi at se – det kunne da være så hyggeligt hvis han startede der til ridning 🙂img_8784 img_8782 img_8781 img_8780 img_8778 img_8777 img_8776

img_8783 img_8785img_8547 img_8550 img_8549

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhede i Dubai - hvordan håndtere jeg det med mine heste