Sankt Hans med gode venner

Øjenvippeserum

Jeg har længe søgt efter et ØjenvippeSerum der kunne anvendes med sarte øjne, og der faldt jeg over SerumNordic, der virkelig er levet op til mine forventninger, og som jeg af den grund er indgået et samarbejde med nu! Den er baseret på naturlige og ikke hormonforstyrrende ingredienser, så alle kan bruge den! Den stimulerer hårenes vækst, og forstærker både vipper&bryn, det eneste du skal er at påføre 2xdagligt, morgen og aften, og så kan du altså se forskel allerede efter 3-5 uger!😍 Det gode ved denne serum er også, at den kan bruges selvom man har vippe extensions, da den ikke indeholder nogen olier. De har fuld tilfredshedsgaranti, så det kan aldrig skade at give den et forsøg, og så kan i ovenikøbet spare yderligere 25% med koden: TINA25

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sankt Hans med gode venner