Hjem til dk

Et af hverdagens små glimt. ( Kite Beach)

En af fordelene ved at bo i Dubai, er klart de altid solrige dage, og særligt dem, hvor der er tid til at tage børnene med til stranden. Kite Beach er en af de mest populære, der findes i Dubai, og er samtidigt også blandt en af vores egne favoritter. 🙂 Som navnet angiver, tiltrækker det bl.a. en del kite surfere, da her som regel er mere vind og større bølger, hvilket Louis også synes er sjovt! Udover, at man for 30 kr. kan parkere sin bil tæt derpå, er der brusere til at skylle saltet af sig fra havvandet (det finder man nemlig ikke alle steder), og flere gode caféer med lidt for enhver smag. Stranden byder ydermere på alverdens andre vandaktiviteter. Men i dag, havde jeg det nu bedst med at have ‘fast sand’ under fødderne – i et mere roligt og børnevenligt tempo.

 

Vi fandt et dejligt spot, og havde en afslappende og hyggelig dag. Jeg nyder virkelig disse øjeblikke med mine børn, hvor vi er sammen, og egentligt ikke rigtigt behøver andet end vand, sol og sand samt hinandens selskab.

Lily har fået sig en ny ‘bff’ i form af en dukke, og vil ikke gå nogen steder, uden at have den med sig. Det er ret sødt. 🙂 Og vel også bare en lille reminder om, at hun er blevet ældre og mere selvstændig. Kan egentlig godt lide det faktum, at hun tager ansvar for dét- og dem, som hun passer godt på, selvom det giver sig selv, at dukken ikke altid er den mest praktiske følgesvend. 😉

 

Blot ét af hverdagens små glimt, der giver fornyet energi.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjem til dk