Nye Jeans

Hjem til dk

 

Så er stævne sæsonen slut i Dubai.  Det betyder at jeg snart skal hjem til dejlige, skønne Danmark .  Denne sommer har jeg tænkt mig at ride nogle stævner i Danmark og rundt omkring i  Europa.  Vil gerne holde mig lidt i form og prøver at finde nogle nye heste . Jeg har solgt de fleste af mine heste denne sæson, så vil gerne købe en ny ung hest og finde en top hest til de store stævner. De heste er ikke så nemme at finde. Håber det lykkes for mig i løbet af sommeren.

Ud over det har jeg en masse andre spændende  planer.  I kan jo følge med her eller på Instagram hvis i har lyst til at se hvad jeg skal lave i løbet af sommeren . Jeg skal i hvert fald lave en masse sjov med fem andre piger🤪

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye Jeans