Har du lyst til at vide mere om Dubai? Så læs med her!

Hej skønne læsere.
Jeg tænkte at det kunne være spændende at læse lidt om dubai, hvad man kan lave hernede hvis man skal på ferie og bare en masse fakta! Så hvis i snart skal på ferie eller bare er interesseret i at vide mere om Dubai, så læs med !

For det første er Dubai både en by og et såkaldt emirat i landet De Forenede Arabiske Emirater. I landet De Forenede Arabiske Emirater er der i alt syv forskellige emirater, hvor Dubai er det med den største befolkning, og det næststørste (efter Abu Dhabi) målt i samlet areal.

Der er jo også en del regler her i Dubai, som feks at man ikke må vise for meget hud i de offentlige steder som feks Shopping Malls. Og hvis man er et forelsket par på tur i Dubai skal man være meget varsom med, hvor man viser sin kærlighed til hinanden. Det er nemlig ikke tilladt kysse hinanden på offentlige steder. På samme måde skal man også være varsom med hvor man indtager akohol. Alkohol er som udgangspunkt forbudt i mange muslimske lande, men på trods af det kan man på en del hoteller og restauranter stadig få vin og spiritus.

Hvis du har planer om at skulle til Dubai snart, men har brug for hjælp med at finde det perfekte hotel, så er du kommet til det helt rigtige sted! Jeg kan anbefale nogen gode hoteller, som jeg synes du skulle besøge !!

Hvis du er en stor familie som har brug for et sted tæt på en strand, pool, badeland osv. så er Atlantis et utrolig godt valg! Atlantis ligger ude på palmen, og er derfor et stykke fra Shopping Malls, som den eneste ulempe. Der er Spa & Fitness, Kæmpe badeland, Svømme med delfiner, Shark Safari, Snorkling og meget mere! Hvis du vil læse mere så tjek Atlantis ud på deres hjemmeside, og kom igang med at book den perfekte ferie –> Atlantisthepalm.com ATLANTIS

 

 

 

 

Hvis du er ung og gerne vil ud og opleve Dubai med et par venner eller kæreste, så har jeg det perfekte hotel til en super god pris. London Crown Hotel er et moderne hotel i Bur Dubai. Det ligger kun 2 minutters gang fra shoppingcenteret Burjuman og metrostationen Dubai. Læs mere om hotellet på booking.com

london-crown-hotel-dubai-facade

Du kan også tage en tur til verdens højeste bygning Burj Khalifa. Det er der utrolig mange der gør, da der er den bedste udsigt nogensinde. Her er nogen ting du kan opleve hvis du vælger at tage til den berømte skyskraber.

– Se Dubai fra Burj Khalifa, verdens højeste skyskraber
– Tag en tur op til 124. etage i verdens hurtigste elevator
– Nyd 360 graders udsigt over Dubai og Den Persiske Bugt
– Se solen gå ned over byen fra udsigtsplatformen i skyerne
– Mulighed for at springe køen over og opgradere din oplevelse til også at inkludere 148. etage
– Oplev Dubai Fountain fra den fantastiske udsigtsplatform

Det er den vildeste oplevelse, og jeg mener, at det er noget man burde tage hen for at se.

BURJ-KHALIFA

 

Håber i kunne bruge det til noget 🙂 Dubai er utrolig spændene, og der er så mange ting man kan lave. Synes du skulle overveje at tage en tur herned i varmen. Fortsat god dag til jer alle!

Knus Tina

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *