Bakken:-)

Vitaminpiller der får håret til at vokse:-)

img_0051Som I kan se på glasset så er de her vitaminer et hit hos mig for tiden. Det er nemlig nogle nye vitaminer jeg er begyndt at tage som gør ens hår stærkt, og giver det de næringsstoffer det har brug for, så det kan vokse sig langt og tykt. Og hvem ønsker sig ikke langt, tykt og sundt hår?:-) Det gør jeg ihvertfald. Især efter min graviditet med Lilly har mit hår haft en hård periode for sig. Jeg har tabt en hel del, men nu er det heldigvis begyndt at komme på rette spor igen, og vokser uden at falde af 🙂 Læs forskellen på sugarbearhair og Hairlust gummies her.  Jeg spiser en vitamin om dagen, og derudover bruger jeg en god hårmaske 1-2 gange om ugen for at holde mit hår sundt og blødt. Og som en lille bonus så dufter hårmasken fantastisk og vitaminer smager himmelsk:-) Køb HairLust Hair Gummies online.img_0052img_0053img_0054

   

1 kommentar

  • Lullu

    Og så lige noget helt andet;-) Laver du ikke et indlæg om Allans tøjstil? Han har super god smag og klær sig altid så fedt… lidt om det tak 😉 til inspiration for andre mænd (host, host 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bakken:-)