Nyforelsket igen

Bakken:-)

Hele familien var på bakken igår, sikke en fantastisk oplevelse. Jeg har ikke været på bakken de sidste 6 år og jeg må sige at bakken virkelig er blevet flot. Der er sket så mange nye ting. En ny, meget smuk og lækker restaurant som hedder postgaarden. Min mor er tit på bakken og det var hende som forslog at vi skulle spise der. Så heldigt at min mor var med ellers havde jeg aldrig selv vist hvor jeg skulle gå hen. Vi fik rigtig god mad plus der var underholdning imens vi spiste:-)

Det dejlige ved bakken er at der er noget for alle. Min mor kunne prøve lidt forskellige og rolige ting med Louis, derefter kunne Louis prøve at de vilde ting med Allan, og hans to søskende. Selv Lilly prøvede karrusel sammen med mig.

Det var virkelig en hyggelig dag på bakken, så kommer helt sikkert igen snart:-)

 

img_1845img_1872img_1879

2 kommentarer

 • Ih, nu glæder jeg mig endnu mere, til at skulle derhen d. 18 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Skønne billeder!
  Tænkte på en ting – spørger Louis nogensinde eller har I fortalt ham, hvorfor der evt tages billeder af Jer, når I er ude eller hvorfor mor er på TV osv? Altså hvorfor der er interesse fra andre i mor og far? 🙂 Eller mærker han det slet ikke endnu?
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyforelsket igen