Sommervejr & sommer-styles

Nyforelsket igen

Tak for nogle utrolige dejlige dage i Skagen.

Jeg var afsted med Allan og hans arbejde i 4 dage i Skagen. Vi var 65 mennekser afsted fra hele verden:-) Mange kom meget langt fra for at nyde smukke Danmark og hygge med deres  kolleger. Det var spændende at møde alle de mennesker som Allan arbejder sammen med i BHIP. Jeg kan godt forstår at de alle er så glade for deres arbejde 🙂 De har alle et godt sammenhold og sælger de bedste produkter:-)

Det var også skønt at være afsted med Allan uden børn eller heste:-) Jeg kunne få lov til at sove længe og sove uden at vågne flere gange om natten. Vi kunne feste sammen,spise dejligt mad, morgensvømme, hører god musik, se verdens balletten ved den tilsandede kirke, nyde hinanden. Jeg blev helt nyforelsket i min mand igen:-) Jeg har i hvert fald fundet ud af hvor vigtigt det er at vi engang imellem husker hinanden. De sidste snart 6 år er gået meget op i børn og arbejde og mindre tid til os.

Tak til min far som passede begge vores søde børn imens vi kunne nyde en ferie sammen:-)img_0498img_0403img_0436img_0658img_0550img_0698

1 kommentar

  • edithdollardog@hotmail.com

    Hvor må det være skønt med 4 fede dage i Skagen.
    Tina Lund fik du set den tilsandede kirke.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommervejr & sommer-styles