Kursus

Første gang i Legoland for mig:-)

Legoland:-) Så kom jeg i Legoland for første gang i mit liv. Jeg har aldrig selv haft muligheden for at komme afsted som barn med min familie, så det var spændende endelig at opleve Legoland. Louis synes det var sjovt at prøve en masse forskellige ting og hilse på alle lego figurerne. Legoland er en eventyrlig verden af fælles oplevelser for hele familien som har fantasien i centrum. Man kan virkelig slå sig løs til lands, til vands og i luften. Og uanset om man fortrækker action eller hygge, er der nok at vælge imellem. Vi havde Louis med på næsten 4 år og Nana på 12 og de havde begge en super god dag. Dog skal man lige huske hvis man er gravid og tager i Legoland er der mange ting man ikke på prøve. Så jeg bliver nødt til at tage afsted igen en dag hvor jeg ikke er gravid. Tak for en god oplevelse:-) imageimageimageimageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kursus