Til søs

Ski Dubai… vi havde det så sjovt:-)

image

Louis:-)

Vi tog  i ski Dubai for første gang i de snart 2 år vi har boet her:-) Endelig er Louis blevet 3 år gamle så det var muligt at få lov til at prøve alle de sjove bakker:-) Han var så vild med at være i kulden og prøve alle de sjove ting, så nu vil jeg melde ham til ski hold for de små 3-6 år. Det er en gave at kunne stå på ski, så kan han altid tage med venner, kæreste og familien i fremtiden. En god måde at hygge sig inde i de meget varme måneder som det lige pt er i Dubai.

 

image

Lidt info til jer som gerne vil vide mere:

Overblik Begiv dig ud i sneen med en dag i Ski Dubai med et superpas, der giver dig ubegrænset adgang til parken og alle de spændende forlystelser. Prøv stoleliften, drøn ned ad bakken i en kæmpe snebold eller prøv en bobslæde og andet! Beskrivelse Oplev det ultimative inden for indendørs sneresorts i Ski Dubai, Mellemøstens første indendørs skiresort. I dette unikke vinterlandskab med bjergtema, kan du nyde alle parkens spændende forlystelser med dit heldags-superpas. Derudover kan du se snepingvinerne! Dit superpas giver dig adgang af flere omgange, hvilket vil sige, at du kan holde pause uden for Ski Dubai og så tage tilbage samme dag, når du er klar til mere sjov! Bemærk venligst, at passet giver dig adgang til sneparken og samtlige forlystelser, men ikke til at stå på ski. Du kan prøve en tur i parkens berømte stolelift og se den panoramiske udsigt over dette ikoniske vartegn. Bagefter kan du forkæle dig selv med en varm kakao på Avalanche Café. Prøv den gigantiske sneboldsforlystelse og mærk suset i maven, når du drøner ned ad bjergsiden i en kæmpe bobbelformet bold. Eller Mountain Thriller, hvor du kører med bobslæde fra midterstationen og hele vejen ned til foden af bakken. Inkluderet Kælke-, tubing- og bobslædeture Adgangsbillet med ubegrænset adgang til alle forlystelser (1 billet kan give adgang flere gange samme dag) Lån vintertøj gratis Sokker og vanter, som du kan bruge og beholde Ikke inkluderet Ski Besøg hos pingvinerne Forfriskninger Leje af skab Værd at vide Superpasset giver dig adgang til alle de spændende forlystelser og aktiviteter i sneparken, men inkluderer ikke skiløb. Hvis du vil stå på ski, skal du bestille skipasset. Pingvinmarchen finder sted 3-4 gange om dagen, på forskellige tidspunkter afhængigt af årstid. Vigtigt: Husk venligst at medbringe gyldig billedlegitimation. Du kan kun få adgang til resortet med gyldig billedlegitimation eller pas. Minimumalder til denne tur er 3 år.

image

Søde pingviner:-)

image

På vej op til toppen

image

Allan og Emma stod på ski og snowboard:-)

image

Tak for en dejlig dag sammen med jer:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til søs