Harvey nichols modeshow i Dubai:-)

Til søs

båd

 

 

boat

HAL  HALLO

 

 

 

<3Her er et par billeder fra en rigtig hyggelig dag ude på havet. Vi havde fået lov til at komme med på vores gode venners båd, for at hygge, nyde solen og for at slappe lidt af. Vi brugte et par timer på at sejle rundt og se smukke Dubai udefra, hvilket er utrolig unikt og fantastisk. Vandet var super skønt den dag, ikke alt for varmt, så vi hoppede selvfølgelig også lige i vandet ;-)Vandet er så smukt og klart her i Dubai. Vi spiste også en masse lækker mad, og fik en del farve. Man skal ihvertfald huske solcremen hvis man skal ud midt på havet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *