Yaaaayh

Dubai og graviditet er hårdt for håret..

Som i jo kan se og som jeg har nævnt før er det bare rigtig hårdt for ens hår at være i Dubai. Til sidst endte nødløsningen for mig med at være at jeg fik klippet et godt langt stykke af mit hår, så det kunne blive frisk og sundt igen. Derfor gør jeg også ekstra i at pleje det godt så det forbliver sundt og ikke bliver ligeså tørt og slidt som sidst igen. Men gode hårprodukter er dyre.. Derfor køber jeg ofte mine produkter på beautycos.dk som jeg også har nævnt før. De har ALLE produkter, også dem du køber hos din frisør til dyre domme. Og og og bedst af alt har de altid rigtige mange af produkterne på tilbud. Udover at de i forvejen er billigere end hos frisøren, er de nogle gange yderligere sat ned – det er ret win win 🙂

Det seneste jeg har givet mig i kast med at prøve er Nioxin 3 Hair System KIT

img_5495

Jeg håber det kan hjælpe mit hår til at blive helt sundt og stærkt igen her efter min graviditet. Det skulle gå ind og genoprette håret så det får sin volume og glans tilbage. Der er lavet 6 forskellige kit til hver forskel hårtype. Jeg fik anbefalet at nr. 3 ville passe godt til min hårtype. Hvis du overvejer at købe det, så gå ind på deres hjemmeside og læs beskrivelsen af produktet. Alt står beskrevet godt og det vil hjælpe til hvilket kit der passer bedst til lige nøjagtig dit hår 🙂

img_5576

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yaaaayh