Nye smykker fra Horses for luck

Kort hår

image

Før….

image

Da vi var igang:-)

image

Næsten færdig

image

Nu vil jeg prøve disse nye produkter fra GOLD

Jeg har aldrig haft så kort hår før. Efter jeg er flyttet til Dubai, hvor jeg bruger meget af min tid ved pool, strand og i solen, kan jeg mærke at mit hår ikke er så sundt mere. Plus efter jeg fik min søn Louis mistede jeg meget af mit hår. Jeg havde hørt at det kunne ske for nogle kvinder, havde bare ikke troede det ville ske for mig:-(  Jeg synes mit hår var blevet så tyndt og kedeligt. Jeg ville hellere ikke farve mit hår mere da det ødelægger mit hår så meget. Så jeg tog en beslutning om at klippe det kort. Tak for hjælpen Marco Marie, jeg synes mit hår ser sundt og flot ud igen:-) Endnu uden at vi behøvede at farve det som jo også ødelægger mit hår endnu mere. Jeg er meget glad for det færdige resultat:-) image

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...