TEST AF PUSLEBORD/KOMMODE FRA DONE BY DEER

Rabatkode til Daniel Wellington ure:-)

img_0360 Jeg er hoppet med på bølgen og er blevet vild med Daniel Wellington urene 🙂 De er så flotte og stilrene – og bedst af alt så passer de stort set til ethvert outfit. Lige nu kan i få 15 % på hele Daniel Wellingtons hjemmeside frem til d. 30 september, hvis i benytter jer af koden TINALUND. Jeg ejer to af deres ure. Et i sort med sten og et helt enkelt brunt. Og mit trejde er allerede skrevet på min ønskeseddel, jeg er nemlig helt vild med det fra deres nye kollektion der hedder Classic Petite Melrose 🙂

I dag rejser jeg tilbage til Dubai og jeg er derfor i fuld gang med at pakke og få styr på det sidste. Der har været mange begivenheder på det seneste. Lilly er blevet døbt, Louis er fyldt 5 år, Ida er fyldt 21 år og så har Allan og jeg haft bryllupsdag. Vi har nået at fejre det hele og nu er vi ved at være klar til at skulle tilbage til Dubai. Jeg glæder mig meget til at være tilbage i varmen og tilbage hos mine heste:-) img_0098img_0100img_0101img_0135

Sponsoreret

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

TEST AF PUSLEBORD/KOMMODE FRA DONE BY DEER