Ny seng til Louis

Hot, hot, hot

image

Meget varmt i Dubai ☀️ Heldigvis foregår min træning indendørs i de store ride haller og i aircondition. Når jeg er færdig med at træne kan jeg heldigvis hoppe i en dejlige nedkølede pool med min søn og svømme lidt.   I Dubai er de jo heldigvis forberedt på denne varme, Så derfor er der mange indendørsaktiviteter vi kan deltage i.  Deres indkøbscentre og shopping Malls er så store at man kan bruge hele dagen uden at kede sig:-)

Dog glæder mig mig til at det kun er 25-30 grader:-) om ca 2 måneder

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny seng til Louis