Prinsesse Isabella med HORSE FOR LUCK halskæde

Rabatkode til de små – 20 %

boozt1. – Badehåndklæde // 2. – Stribet kjole // 3. –  Body // 4. – Sovedragt

5. Sky // 6. – Shorts // 7. – Trøje // 8. – Bukser // 9. – Prikket kjole // 10. Mønstret kjole

Boozt.dk er kommet ud med deres nyeste kollektion for de små 🙂 Jaa så meget fint nyt forårs- og sommertøj. Jeg har fundet lidt lækkert derfra og I skal da også lige have en rabatkode med på vejen. Med koden Mini20 får i 20% på deres ordre når i handler for min. 699 kr., til og med d. 6 April. Gælder på alt der er mærket med MINI20. Vi ved jo alle at beløbet hurtigt kan snige sig derop når vintergarderoben skal skiftes ud med forårstøj og så gør 20% jo absolut ingenting. Her i Dubai er det lidt lettere da Lillys garderobe består af sommertøj næsten året rundt 🙂 Dog har jeg smidt en trøje og et par bukser indover, da vi jo til juni rejser til Danmark og er sommeren over. Der kan det jo godt nogle dage blive nødvendigt med et par lange bukser og en varm trøje 😉

God shoppelyst

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prinsesse Isabella med HORSE FOR LUCK halskæde