Ny rideskole hvor vi bor - The Sustainable City

Prinsesse Isabella med HORSE FOR LUCK halskæde

img_8812
img_8817

Se nu lige engang hvem der bærer det smykke jeg har lavet i samarbejde med Mai Manniche 🙂 Intet mindre end Kronprinsesse Mary’s datter – Prinsesse Isabella bærer vores HORSES FOR LUCK halskæde i sølv med hvid topas ædelsten så fint og elegant. Det er jeg helt vildt stolt over 🙂 Super fedt at se hvor fint den passer ind i hendes outfit som netop var udvalgt til en hel særlig dag. Prinsesse Isabella og resten af den royale familie fejrede nemlig Prins Felix’s konfirmation, i lørdags, i Fredensborg Slotskirke. Halskæden kan også nemt sættes sammen med et hverdagslook, da den er enkel og passer til det meste. Den fåes også i forgyldt sølv, sort sølv og uden hvide topas ædelsten og dertil fåes også både øreringe, ring og armbånd. I kan finde alle smykkerne på Jewlscph.com 🙂

Jeg er bare så stolt og glad:-) En god ide til en flot konfirmations gave:-)

skaermbillede-2017-04-03-kl-16-43-05

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny rideskole hvor vi bor - The Sustainable City