Experimentarirum - en sjov dag

To gange 35 års fødselsdag

Svært at være til to gange 35 års fødselsdag på en aften. I fredags havde en af mine gode veninder fødselsdag inden i kbh som jeg havde sagt ja til for længe siden. Indtil at jeg finder ud af at jeg også skal til 35 års fødselsdag på næsbyholm slot sammen aften. Heldigvis kunne jeg nå begge dele 🙂 Jeg startede i Næsbyholm slot hos Sarah Louise, i flot kjole som jeg havde lånt af min mor. Kjolen er 35 år gamle:-) Så hyggeligt at både min mor og jeg har kunne bruge den:-)

Senere på aften tog jeg til min anden venindes fødselsdag inden i byen, hvor jeg lige måtte skifte kjole igen:-) Det var dejligt at se en masse af mine veninder fra KBH. Jeg kommer ikke så meget i byen for tiden, da jeg sidste år var gravid og nu har en lille baby på 8 måneder hjemme. Heldigvis hjalp min far mig med at passe mine børn og jeg var i byen til kl 2.30:-) Men da  jeg så kom hjem var Lilly vågen i en hel time,så føler ikke jeg fik sovet meget den nat. Både Lilly og Louis vågner altid kl 6 hver morgen…..

Dog skønt at komme lidt ud og feste lidt. Skønt at jeg også kunne nå at hilse på begge fester:-)

img_9739img_9667

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Experimentarirum - en sjov dag