I chok efter indkøb med min bonusdatter

Fødselsdag og bryllupsdag d. 20 August

Torsdag d. 20 august holder vi Louis 3 års fødselsdag plus vores bryllupsdag.

Jeg husker det som igår da lægen fortalte mig at jeg var sat til at føde min søn d. 20 August. Den dato hvor Allan og jeg næsten lige havde haft den bedste dag/aften med venner og familie. Jeg husker Allan og jeg smilede til hinanden og tænkte jeg føder nok ikke lige på den dag…. Hvor tit sker det 😜 Men det gjorde jeg 💙 Ikke nok med at Louis er født d. 20 August og det er vores bryllupsdag, bliver Ida Maria 19 år på torsdag(Allans første datter) Tre meget vigtige ting på samme dato:-)

I vores familie er vi sikker på der altid vil være en fest d. 20 August ❤️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I chok efter indkøb med min bonusdatter