Vandland

Fødselsdag

Når man har fødselsdag er det jo en dag hvor man bliver fejret og skal nyde en god dag med venner og familie. Nogen familier går meget op i fødselsdagen mens andre betyder det ikke så meget.
Som barn var jeg glædet jeg mig altid til min fødselsdag og kunne ikke vente. Min mor og far sørget altid for at min fødselsdag blev den bedste dag i hele verden. Men nu efter jeg blev ældre skal jeg bare være heldig hvis de husker min fødselsdag sidste år fejrede jeg min fødselsdag for første gang i Dubai. Jeg havde en hyggelig morgen sammen med min søn da Allan skulle tidligt afsted på arbejde. Dog troede jeg at jeg skulle hygge med min far da han på det tidspunkt boede i vores lejlighed. Men da han stadig ikke var stået op lidt i otte og vi skulle køre kl 8 måtte jeg banke på hans dør og vække ham. Han kunne måske godt mærke på mig at jeg ikke var helt tilfreds. Det skulle han lige tænke lidt over…..Så på vej til vuggestuen sagde han forresten det er din fødselsdag tillykke.
Selvom jeg siger til mig selv at min fødselsdag ikke er noget særlig. Bliver jeg alligevel såret når min familie eller bedste venner glemmer at ønske tillykke. Det er sikkert en ting men det betyder dog en lille smule for mig.
Har i det på samme måde?
Dog ender min fødselsdag altid med at være helt fantastisk. Hvis min familie glemmer at ønske mig tillykke, så har jeg de bedste venner som sender blomster, bager kage ringer og synger fødselsdags sang. Jeg har den bedste mand som altid husker og sørg for at gøre min fødselsdag til noget helt specielt.
Tak for endnu en god fødselsdag sammen med venner og familie
Ønsker alle en dejlig fødselsdag i 2015

IMG_0566.JPG

5 kommentarer

 • Lene

  HIP HIP HURRA! Stort tillykke med dagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg har det præcist ligesom dig, Tina.
  Du er sikkert rigtig god til at huske andres fødselsdag, og bidrage til at gøre deres dag til noget særligt. Og derfor skuffer det ekstra meget, når det modsatte ikke er tilfældet.

  Dejligt, at din mand gjorde din dag fantastisk, så det alligevel blev en dejlig fødselsdag.

  Og tak fordi vi må følge dig på dit eventyr i Dubai, det er en rigtig hyggelig blog du har :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Har det præcis ligesom dig, Tina. På det punkt bliver jeg nok aldrig voksen ;o)

  Godt, at din mand gav dig en fantastisk fødselsdag, så du fik den dag, som du helt sikkert har fortjent.

  Tak fordi vi må følge dig på dit eventyr i Dubai. Din blog er rigtig hyggelig at følge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Hej Tina
  Tillykke med fødselsdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Tina 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandland