Miracle Garden Dubai

Vandland

Det er meget populært at tage i vandland når man er i Dubai. Hvilke børn synes ikke det er en fantastisk oplevelse?? Dog vil jeg sige at hvis man har små børn fra et til fem år er det klart bedre at tage i vandland i Abu Dhabi. Selvom man er på ferie i Dubai er det turen værd som kun tager 45 minutter. Vandlandet i Abu Dhabi har en hel afdeling for sig selv til små børn. Der er rigtig gode rutsjebaner og meget mere til de små.
Jeg er også helt vild med yas waterworld på grund af at der ikke er så mange mennesker og der er meget rent og flot.
Jeg har fået nogen beskeder om hvad jeg kunne anbefale til familie med små børn. Her vil jeg klart anbefale yas waterworld.
Jeg glæder mig allerede til næste gang vi tager afsted med Louis⭐️

Mere info:

Next door to Ferrari World Abu Dhabi and at the centre of Yas Island’s entertainment complex, Yas Waterworld Abu Dhabi is the largest waterpark in the capital. Spread over 15 hectares, the waterpark will feature a thrilling range of 45 rides, slides and attractions. Four rides will be one-of-a-kind that have never been seen in a waterpark.

Yas Waterworld Abu Dhabi’s theme is based on a legend that represents local Emirati culture and heritage. Visitors will be able to enjoy attractions that follow the adventures of the waterpark’s main character Dana – a young Emirati girl in search of a legendary pearl that brought prosperity to her village. Building on the legend, the park will have a unique pearl diving attraction that showcases the role pearl diving played in the UAE’s rich history.Yas Waterworld Abu Dhabi on Yas Island is developed by Aldar Properties and will be operated by Farah Leisure Parks Management LLC.

vandland2vandland3

1 kommentar

 • Sabine

  Hej Tina
  Vi vil leje et hus el. en lejlighed i Dubai i ca 14 dage fra slut marts til 11/4, kender du evt. nogen som lejer ud?
  Vi er 2 voksne og en lille dreng på 1.5 år:)
  Håber at høre fra dig…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miracle Garden Dubai