Nye pandebånd

Experimentarirum – en sjov dag

Vi nåede lige en familie-hygge-dag, inden der igen de næste to uger er run på. I dag er nemlig første dag på dette års ridelejer som vi afholder hvert år 🙂 Og faktisk har vi fået et par ekstra pladser, så sidder du lige nu og ærger dig over at du ikke nåede med i år, så skynd dig og skriv til julie@dresler.com. Det er først til mølle princippet, så de få pladser er for de hurtige 🙂

Vores familie-hygge-dag forgik på Experimentariet. Det var en super sjov oplevelse og også rigtig lærerigt. Der var både noget for børn, men også for forældre 🙂 Derudover så var det super nemt at have barnevogn med, og det er noget jeg virkelig sætter pris på, da den altså ikke altid er helt nem at have med rundt alle steder 😉 Så det giver altså kæmpe plus point hos mig når den kan komme med hele vejen rundt. Der var så mange sjove og forskellige ting på vejen rundt, men en ting der især hittede var biografen der bevægede sig. Det var super sjovt. Da der var blevet leget i timevis og sulten meldte sig, endte vi på deres restaurant. Den blev også godkendt af alle og var rigtig god. Til slut endte vi på deres super fine tagterrasse hvor den store legeplads også befandt sig – dejligt med noget frisk luft ovenpå en lang men rigtig god dag 🙂 Helt sikkert en oplevelse værd.img_1308 img_1309 img_1310 img_1311 img_1312 img_1313 img_1314 img_1315 img_1316 img_1317 img_1318 img_1319

   

1 kommentar

  • Christina

    Dejlige fotos, men det ligner nu mere Experimentarium I har været i 😉
    Tak for en virkelig god blog. Skønt at følge din lille familie.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nye pandebånd