Forsidefruer - fødsel og blodprop i familien på samme dag

Fed oplevelse

Fandt lige de her videoer fra en super fed oplevelse. Min veninde havde været så kreativ og fundet på en meget anderledes gave til mig. Gaven var intet mindre end en svævetur i en tynd line hen over Dubai Fountain. Det var så nervepirrende, men også helt vildt sjovt. Det gav et kæmpe sus i maven og samtidig var det jo også bare super smukt. Elsker at lave anderledes ting med dem jeg holder af 🙂 Hvis I har erfaringer med nye anderledes og måske lidt grænseoverskridende oplevelser, så lad mig endelig høre om dem – måske I kan inspirere mig til at finde på en ligeså god gave til hende som hun gav mig 😉

2 kommentarer

 • Tina KH

  Åh smukt og en god oplevelse:-)
  Jeg har svævet rundt i Alperne i små svævebaner, det er også smukt.
  God sidste påskedag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er fedt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsidefruer - fødsel og blodprop i familien på samme dag