Ny frisure

Feeeeeerie :-)

Her midt i al stressen er min familie og jeg stukket af på en lille kort ferie. Bilen blev pakket og vi har taget vores nye kufferter fra Rejse Gear i brug for første gang. De er super gode og robuste, og så er det rigtig smart med den indbygget lås der er lavet på dem 🙂 Modellen hedder Epic Phantom og de fåes i mange forskellige farver. Jeg valgte farven blå for at de skilte sig lidt ud fra normalen, og for at de er nemme at finde når de kommer ind på rullebåndet fra flyveren af. Jeg glæder mig helt vildt til at nyde min familie, bare os, i rolige og lækre omgivelser 🙂 Det trænger vi rigtig meget til, da både Allan og jeg har haft meget at se til ren arbejdsmæssigt de sidste par måneder. Nu tillader vi os at koble fuldstændig af og blive fyldt op på ny med god energi 🙂img_0974img_0995img_0980img_0979img_0981img_0985 img_0987 img_0993img_0994

   

1 kommentar

  • Lullu

    Hvor r det henne? Ser skønt og Græsk ud? Er det et sted du kan anbefale med børn?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny frisure