Nytår 2015

Hygge i Zaabeel park

parkpark1

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis man er på ferie eller bor i Dubai og er blevet lidt træt af stranden og shopping. Kan man tage ud i de grønne områder som Zaabeel park. De laver et lille arrangement hver fredag formiddag fra kl 10-16 hvor man kan købe og spise økologiske varer. Det er alt fra lækre grøntsager, burgere , cupcakes, hjemmelavede pomfritter og meget meget mere.
Man kan købe en masse lækre hjemmelavede ting både til voksne og børn. Jeg har selv købt nogen søde halskæder, solbriller og ting til Louis. Der er også rigtig gode legepladser til børnene, eller tage et tæppe med og bare nyde den fantastiske grønne park . Så er man på udkig på at prøve noget nyt, så er det en god ide at tage afsted hver fredag på udflugt med sin familie. Der er noget for enhver smag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår 2015