Glæder mig til at dele det med jer - stay tuned

Ny frisure

img_0875 Min søde frisør lavede den her anderledes frisure på mig, og jeg er ret vild med den 🙂 Jeg kan godt lide når det skiller sig ud fra hvad man ellers normalt har til hverdag. Og især fordi jeg de fleste dage har ridehjelm på og så er det altså begrænset hvor meget det kan betale sig at sætte hår. Mit hår er begyndt at blive langt igen og jeg gør alt for at passe på det, eftersom at jeg tabte ret meget hår efter jeg havde født Lilly. Lige nu bruger jeg produkter fra Kevin Murphy, som jeg synes er sindsyg lækre 🙂 Jeg vasker mit hår i Repair Me Shampoo og Repair Me Balsam, og derudover bruger jeg også Repair Me hårkuren et par gange om ugen. Jeg har også stylingprodukter derfra, som jeg har skrevet om før i et tidligere indlæg. Det næste jeg skal prøve derfra er deres silvershampo. Er der nogle af jer der har erfaringer med den? Er den god? Jeg har kun hørt at den skulle være god fra veninder af, men man er jo altid lidt skeptisk med sådan noget, da nogle silvershampooer kan tørrer håret total ud..

Jeg køber produkterne på Beautycos.dk, da de bare altid er billigst der – og så har de et hav af produkter 🙂  De har altid gode tilbud og lige nu kører de f.eks. med tilbuddet: køb 2  – spar 20 % og køb 3 – spar 30 %img_0889 img_0887 img_0886

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glæder mig til at dele det med jer - stay tuned