Rabatkode til de små - 20 %

Forsidefruer – event & drama

img_8850
I aftenens afsnit af Forside Fruer inviterer Mai Manniche og jeg til event. Jeg er super glad og stolt over at lave smykker sammen med Mai, fordi hun simpelthen er så enorm professionel og rigtig god at arbejde sammen med 🙂 Jeg synes vores arrangement spillede rigtig godt og jeg vil da også gerne lige slå fast at alle er velkomne til vores arrangementer. Også uanset om man er A kendis eller C kendis. Det går vi slet ikke så meget op i som så mange andre, vi er blot glade for dem der viser deres interesse i vores event ved at deltage. Derudover skal det også siges at jeg er glad for alle og enhver der går med mine smykker. Det gælder uanset om man er kendt – ikke kendt, osv. Selvfølgelig er jeg super glad og stolt over at Kronprinsesse Mary’s datter går med vores smykke, men jeg er også meget glad for hvis andre går med mine smykker. Har I iøvrigt set de tre smukke nye farver der er kommet? Mørkeblå Safir, Grøn Emerald og Røde Rubiner. Jeg valgte at have den grønne på til eventet, da jeg simpelthen synes den er så smuk.

Og bare lige for at runde af, så kan vi jo heller ikke komme udenom den lille smule drama der var til eventet. Til det har jeg ikke så meget andet at sige end at jeg, som Sarah Louise gjorde, aldrig selv ville komme på den måde til et event. De to glas vin hun nævner i programmet, er måske også en lille underdrivelse. Jeg er ret sikker på at der røg lidt flere ind 😉

Kjolen jeg har på til arrangementet er fra Ted Bakerimg_8851img_7223

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til de små - 20 %