Badenymfen Lilly♥

Forsidefruer – ørkentur og burka

img_8226 Så I med i gårdagens afsnit af forsidefruer, hvor Sarah Louise prøver en burka, og vi senere rider på kamel ude i ørkenen? Det var helt vildt hyggeligt og her får I lige lidt billeder fra dagen 🙂 Jeg elsker at dele oplevelser sammen med mine veninder her i Dubai. Dels er det rart at få besøg, og derudover så er de oplevelser vi oplever sammen, nogle vi altid vil kunne huske tilbage på og smile over. Godt nok var Sarah Louise og Gunnvør ikke så begejstret da jeg serverede kamelmælk for dem, men faktisk er det jo sundere end almindelig mælk, og det er naturligvis slet ikke farligt at drikke, som de nu engang tror 😉 Hvis I en dag får muligheden for at smage kamelmælk, så vil jeg helt sikkert opfordre til at I lader jer smage på det. Jeg synes det smagte helt fint. Kamelmælk er ikke noget man hører særlig meget om, og for den sags skyld heller ikke kender særlig godt til, men jeg er sikker på at det nok skal komme mere frem og blive mere populært i fremtiden end hvad det er lige nu. Husk at se med på næste onsdag hvor Mai Manniche og jeg holder event 🙂 Hvad synes I i øvrigt om programmet, synes I at jeg skal være med i en sæson 2? Jeg kan ikke helt selv beslutte mig.

Min kjole fra ørkenturen er i øvrigt fra Ilse Hornbæk til jer nysgerrige 🙂img_8227 img_8228 img_8229 img_8230 img_8231 img_8232 img_8233 img_8234 img_8235 img_8236 img_8237

14 kommentarer

 • Line

  Jeg synes helt klart at du skal være med! Det er skønt at få et indblik i din hverdag i Dubai 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Hej Line,

   Tak for din mening om det. Super dejligt at du kan lide programmet 🙂 Jeg går stadigvæk og overvejer sæson 2 frem og tilbage, og jeg har ikke helt besluttet mig endnu, men lad os nu se.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mifi

  Tina.. jeg vil gerne have du er med 2. Sæson. Jeg synes dit liv er meget mere anderledes og luksuriøs end de andres. Du lever et liv i det ultra eksklusive Dubai og det vil vi seer rigtig gerne se mere til. De andres liv er bare i kedelige lille Danmark. DU SKAL VÆRE MED NÆSTE GANG IGEN 😀😀😀😀😀😀😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Hejsa

   Dejligt at høre – skønt at du/I kan lide programmet 😀 Jeg har ikke helt besluttet mig for om jeg vil være med i sæson 2 endnu, men lad os nu se.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kamelmælk..hvad med kameluld.. bliver den ikke brugt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Nielsen

   Hej Tina.

   Jeg er så heldig at ferien går til Dubai👏
   Vil gerne en tur på det marked som I besøgte, hvor kan jeg finde det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg følger Jer hver onsdag. I starten tænkte jeg “Nej, Tina hvorfor vil du være med i sådan noget?!” Har nemlig kæmpe respekt for det du gør og dine valg både privat og professionelt. Syntes at det ville være rigtig ærgerligt, hvis du blev fremstillet i et dårligt lys (det ER jo TV3!) Må sige at du gør det super godt og med respekt for dig selv, familie og sporten. Personligt ville jeg nok ikke vælge sæson 2 – hellere stoppe i et positivt lys end at det pludselig tager en negativ drejning eller bliver fremstillet forkert, som det var oppe i medierne i starten.
  Ønsker dig og familien en fantastisk dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Hej Mette

   Ja vi ved jo alle at tv3 er skarpe til at klippe sammen. Måske du har ret i at det er en god ide at stoppe mens legen er god. Men lad os nu se, jeg har ikke helt besluttet mig for om jeg vil være med eller ikke endnu. Men tak for din mening 🙂

   I må også have en dejlig dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  Giver Mette ret. Jeg tænkte også “Ej, hvorfor har du sagt ja til det”. Tænker det stadigvæk. Du er helt unik og jeg synes det er synd, hvis TV3 skal gå ind og ødelægge dit gode image. Så fortæl heller din egen historie i en dokumentar eller her på bloggen. Ikke i reality-tv. Du er meget mere “seriøs” end de andre deltagere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tak for at vi må følge med i dit spændende liv under dejlig varme himmelstrøg. Altså når du nu selv spørger, så vil jeg sige at du skal stoppe mens legen er god. Du har alt for meget klasse til sådan et program 🙈
  Ville dog elske at kunne følge med i et program om dit liv, hvis en tv kanal tilbød dig dit eget program

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra J

  Hej Tina😊
  Må man spørge hvor den fine, hvide skjorte med lidt blonde, du har på under flere interviews i programmet, er fra?
  På forhånd tak for svar😊
  Mvh. Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gæst

  Hvis jeg skal være helt ærlig, synes jeg ikke du passer ind i gruppen – du er alt for “nede på jorden”, hvilket naturligvis skal tages som et kompliment.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Lunde

  Hej Tina – jeg synes som nogle af de andre, at du er ALT for nede på jorden til programmet 😀 SL er DRAMA, Amalie og Janni har også noget med i baggagen – men jeg synes faktisk, du er alt for sød til programmet. Du virker rigtig sød, jordnær og “dramaløs”, så synes næsten det er synd for dig at være med. Jeg krummede tæer under jeres smykkeevent. Gunnvør er også alt for sød til programmet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badenymfen Lilly♥