Ørkentur - tag på ørkentur

Snart slut i Dubai

Tiden flyver afsted her i Dubai:-) Jeg har kun 6 stævner tilbage i Dubai og derefter rejser næsten alle mine kunder til Europa. Det bliver for varmt at ride ude, derfor tager næsten alle væk fra varmen. Der er mange af mine elever som skal købe nye heste. Så tiden bliver brugt på at rejse rundt i verden og prøve mange forskellige heste.  Jeg skal hjælpe med at finde den rigtige hest med den rigtig aldre, pris og type til hvad mine kunder skal bruge. Jeg glæder mig allerede, da jeg synes det er sjovt og spændende at rejse rundt og teste de forskellige typer. Håber jeg er heldig og god igen i år til at vælge de rigtige heste:-)

Et billede af Big Red fra sidste weekend hvor vi vandt finalen. Hun har vundet 4 gange denne sæson og det er ret flot, især når man tænker på at jeg ikke har redet så mange klasser i år pga min lille baby Lilly:-)img_8368img_8371

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ørkentur - tag på ørkentur