Fitness

Vi ses snart dk

Ja nu er der ikke længe til at vi skal til dk på sommerferie. Jeg glæder mig så meget til at se alle mine venner og familie og nyde Danmark.

Det betyder også at jeg skal rydde op i Louis skab. Når jeg kigger i Louis skab er der jo kun sommertøj, så jeg må ud og finde nogle lækre støvler, varme jakker til ham, da jeg er ved at sommer i Danmark kan både være varm, våd, kold, blæsende og mere til men hvor jeg glæder mig til frisk luft og vind i håret. Lige p.t. i Dubai er det 42 ° og det bliver kun varmere.

Louis er og også vokse ud af meget hans tøj, så jeg må rydde op…. give Louis tøj til min søsters lille søn og gemme lidt til hvis jeg måske en dag får et barn mere. Jeg må ud og finde noget nyt til Louis, det er jo heldigvis hyggeligt at købe nyt tøj til min søn

IMG_5566

Louis nyder stranden inden vi skal kommer til dk:-)

IMG_5839

Louis har meget tøj fra Forkids og Kidstween-mix

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness