10% på Royal Copenhagen

Ørkentur – tag på ørkentur

img_8380 Hvis du sidder og overvejer at tage til Dubai eller måske allerede er her, så kommer der lige en opfordring herfra til noget som jeg synes alle bør prøve. Når den står i familiens tegn herhjemme og alle mand er samlet, gør vi ofte det at vi pakker en kurv og tager på ørkentur. Vi sørger for at vi er derude inden solen går ned, for der er nemlig ikke noget smukkere end en flot solnedgang i et helt unikt og fredsfyldt område som ørkenen. Herefter bliver der lavet bål og vi bikser noget lækkert mad sammen. Det at det hele forgår i ørkenen giver bare en ro og hyggestemning der ikke kan beskrives, det er virkelig en oplevelse. Louis er også helt pjattet med at være på ørkentur og der bliver altid leget i sandet til den helt store guldmedalje fra hans side af. Det er et kæmpe hit og det gør at min lille spilop er super nem at få til at sove når vi kommer hjem 😉 Alt i alt er det en super fed oplevelse og så er der jo også lige den bonus at det ikke koster ret meget. Det er helt sikkert noget jeg synes alle bør prøve og opleve. Så husk det hvis i planlægger tur til Dubai 🙂 img_8374 img_8373 img_8375  img_8376 img_8382 img_8381img_8378 img_8377 img_8379

 

 

 

2 kommentarer

 • Simone

  Hej Tina 🙂
  Hvor er dine vildt lækre solbriller fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Hej Simone,
   Solbrillerne er fra Valentino 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10% på Royal Copenhagen