Lilly med til møde

Natte rutiner

Ingen søvn……

Efter Lilly er kommet til verden har det været svært at få en god nattesøvn. Louis har altid fået lov til at komme ind til vores seng og sove om natten. Han plejer altid at komme omkring kl 1 og så sover han sammen med mig. Det er nu svært da jeg jo ammer Lilly nogle gange i løbet af natten. Plus at Lilly vækker Louis når hun græder. Louis står op kl 6 hver morgen, hvilken også er lidt hårdt da jeg gerne ville sove med Lilly til kl 7:-) Men sådan er det jo med børn… INGEN SØVN….

Jeg har lavet en plan for at få Louis til at sove hele natten i hans egen seng. Vi har modtaget en fin tegning fra www.withwhite.dk ( Plus det fine sengetøj som Lilly sover med) med en bamse som ligger og sover. Hver gang Louis har sovet i hans egen seng hele natten får han en stjerne. Når han så har samlet 10 stjerner få han lov til at få en gave:-) (bare små gaver) Indtil videre synes han det er en super ide og i nat sov han i sengen hele natten:-) Det første han sagde i morges var at han ville sætte en stjerne på hans tegning:-) Så jeg håber at det kommer til at virke. Allan har været hjemme 4 dage ud af de 21 dage vi har haft Lilly. Heldigvis kommer han hjem i morgen og kan hjælpe med lidt med de nye natte rutiner:-)

Er det nogle er jer mødre som har et andet godt forslag jeg kan prøve:-) ? Tak img_6479img_6485

3 kommentarer

 • Prinsesse fehår

  Kære Tina

  Hvor sejt, at du har været selv med to små poder i så ny en indkøringsfase og stor tid.
  Herhjemme brugte vi sovecoach, men det var nogle andre udfordringer vi havde ifbm søvn, så jeg ved ikke om den kan være relevant for dig/ jer med jeres ” problematikker”.
  Håber du får lidt mere søvn, når manden din vender hjem 😊

  Mange hilsner fehår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg synes at din ide med stjerner og belønning er super god 🙂

  Og jeg var også selv “alene” med mine 2 små børn fordi, at man mand arbejdede meget. Og jeg mindes at det lige tog nogle uger før man fik en rutine om natten…

  Du klarer det super godt! #supermom

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lilly med til møde