Konkurrence

Weekend = stævne

bane1

Stævnesæsonen her i Dubai er skudt i gang igen. Det vil sige at der er stævne her hvor jeg har mine heste hver weekend. Derfor bliver den her weekend selvfølglig også brugt på stævnebanerne. Det er nemlig vigtigt for mig at følge med i hvordan det går mine ryttere. Og så skal der jo også gåes bane med dem og jeg skal sørge for at de bliver helt klar på opvarmningsbanen. Det er lidt udfordrende med den her mave, men heldigvis er min far også med, så han kan tage over hvis det bliver nødvendigt. Louis elsker også at være med til stævner og han kan sagtens få tiden til at gå uden at kede sig. Lige i øjeblikket har han har fundet sig nogle piger som han leger ret godt med herude, det er så hyggeligt 🙂 Jeg nyder de sidste weekender i stævnernes tegn, for lige om lidt når jeg har født bliver det ikke muligt for mig at være med til stævnerne mere før Lilly er blevet lidt ældre.

2 kommentarer

  • Sabrina Højer

    Hej Tina!
    Jeg synes du har en fantastisk flot kjole på. Jeg er selv gravid i 4mdr og ville elske at eje en magen til. Så ville høre hvor den kan købes? 🙂
    På forhånd tak, og tillykke med din lille prinsesse.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence