Mine Samshields

Hvilke underlag til stævne???

Som rytter er det vigtigt jeg har et godt team omkring mig. Selv de mindste detaljer skal være på plads, så der skal rettes fokus på de vigtige opgaver på banen. Mine grooms er derfor en vigtig faktor. De sørger for de mindste detaljer i stalden og er i konstant dialog med mig omkring selv de mindste ting. Min hverdag er nogenlunde tilrettelagt, og det samme er hestenes træning. Jeg kan godt lide at tingene står skarpt, at hestene er groomet ned til mindste detalje og at udstyreret er i orden. Jeg har derfor både udstyr, jeg alene anvender i hverdage, og udstyr der alene anvendes til stævner.

I forbindelse med producering af den kommende DVD har Horze, via Horsegroom Denmark bragt noget af sommerens 2016’s kollektion til Dubai. Horze har produceret modellen Crescendo Hadia, der er et enkelt elegant underlag i god kvalitet med logo af krystal, som jeg netop red med under weekendens stævne. Underlagene fås både i Sort og Navy. Et andet underlag jeg ligeledes startede med var det simple pæne hvide B Vertigo Montana underlag.

17213_PDB 17174_BWH

Netop underlag kan fylde rigtig godt når man er afsted til flerdagssstævner. Derfor har jeg ligeledes investeret i de store rumlige rejsetasker fra B-vertigo. Taskerne er er perfekte da der kan ligge 4-5 underlag, evt stævnegardiner, dækner eller andet man ønsker at pakke samlet

44049_DBR
Horze Credendo Hadia kan købes HER

B Vertigo Montana kan købes HER

B Vertigo Rejsetaske kan købes HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Samshields