Vi er klar!

Konkurrence

Som i har kunne se i mine tidligere opslag er Lillys værelse beriget med utallige bamser og derfor har jeg  lavet en konkurrence hvor I lige nu har muligheden for at vinde en bamse magen til en af Lillys👼🏼 Det eneste i skal gøre er at hoppe ind på min Instagram profil og komme med et bud på hvilken dato og tidspunkt Lilly melder sin ankomst. Vinderen udtrækkes når jeg har født. Hvis i gerne vil have en terminsdato at gå ud fra, kan i jo tjekke mit forrige opslag hvor jeg har røbet hvor mange dage der er til termin fra i dag af 😉

I kan vinde en af følgende bamser fra Naturezoo.dk

  1. Stor enhjørning
  2. Lille enhjørning
  3. Kanin rangle

*Præmien kan fåes i andre farver end den lyserøde*

collagebamser_fotorVærsgo at gætte løs 😉

 

Held og lykke:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er klar!