Hjælp Louis har feber:-(

Give away smykke

Jeg er så glad for at 20.000 har lyst til at følge mig på Instagram. Derfor kan en af jer nu vinde denne halskæde fra HORSES FOR LUCK.  Den smukke halsekæde i sterling sølv med hvid topas har en værdi af 925 kr. Se de andre smykker på www.jewlscph.dk eller HER

Vil du gerne vinde denne halskæde til en veninde, datter, kollega, dig selv eller en du holder af. Du skal blot skrive en besked til mig her eller i min indbakke på facebook, hvor du fortælle mig hvorfor det lige er dig som har brug for denne halskæde:-)

image

Hestenskoen symboliserer held og lykke:-)

Husk at skrive din adresse med så vi kan sende dig gaven:-) Held og lykke til alle jer, som gerne vil vinde halskæden:-)

image

Jeg har både mine øreringe og halskæde på til ride stævne i Dubai:-)

 

10 kommentarer

 • Ridhima

  Hei jeg var veldig lyst til å vinne smykket av deg. 🙂 jeg synes du er en veldig flink rytter, og jeg synes det er veldig kult at du også har hvert i føllestrand gård. 🙂 + jeg kan si at jeg er fan av hvordan du rir og utfører forskjellige øvelser med hestene dine.
  Bo sted:
  Liaveien 1
  3158 Andebu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Tina! Jeg har set på IG at man kan vinde den flotte halskæde. Hvis jeg vandt skulle den selvfølgelig gives videre til min datter. Hun fylder 17 år i dag og er lige så “heste-tosset” som dig. Jeg er sikker på hun ville blive glad for gaven.
  Mange hilsner
  Karina Clausen
  Morelvej 48
  5250 Odense sv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Åhhh dette smukke smykke ville jeg rigtig gerne vinde til min store bonus datter på 12 år. Hun fandt selv smykket den anden dag da hun surfede på nettet, og kom ud og fortalte at denne kæde ønskede hun sig heeeelt vildt når hun skulle konfirmeres, og det er først om 2 år så den ville i den grad være kærkommen hos os som en før julegave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margrethe

  Hej Tina
  Jeg ville give smykket til min datter på 13 år.
  Hun har de sidste to år kæmpet for at få sin pony til at “virke” – vi havde ikke så mange penge og kunne ikke købe en som passede til ambitionerne – så hun måtte “bygge” den selv.
  Det har været et hårdt slid men hun har klaret det så flot- Der er været masser af undervisning men ALDRIG andre som har redet øvelser ind i ponyen.
  Nu er den ved at være rigtig godt og det store ønske om JBK og Warm Up (c klasserne) skulle indfries…. Hun når at ride JBK og i går står den så med en skade på det ene bagben …
  Så vi er godt nedstemte og det er så synd for hende… Det er en kat 2 pony, som hun nok er vokset fra næste år – så det kniber gevaldigt med humøret. Derfor tænker jeg at et smykke fra dig, ville give hende lidt smil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirsten dahlmoes

  Hvis jeg vandt halskæde, ville jeg give den til min datter! hun er den sejeste jeg kender en rigtig fighter og hun elsker heste og specielt ridebanespringning af hele sit hjertet. Jeg synes hun fortjener halskæden, fordi hun aldrig giver op! på trods af sygdom er hun ikke til at rive af vores heste. Hun har om nogen fortjent den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • inge

  Heste er min passion. Jeg elsker dem. Har haft min hest siden jeg var barn. I dag er jeg voksen. Jeg kan desværre ikke gøre det jeg elsker mest her i livet. At ride. Jeg er blevet kronisk syg og har ikke redet min hest i mange år nu. Det er forfærdeligt. Men han er en intelligent ældre herre og jeg tror han forstår mig, når jeg er i stalden ved ham. Vi har været igennem meget sammen i hele vores liv og jeg tror han forstår hvorfor jeg ikke kan ride ham og passe ham hver dag. Har lige haft smed til ham og taget hans sko med hjem. Vil gøre dem rene og fine, så de kan pynte hjemme. Så kan jeg tænke på ham, når jeg er for syg til at være hos ham. Ville elske at vinde denne halskæde med en hestesko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Bjerg

  Hej Tina
  Jeg håber på at vinde den smukke halskæde fra Horsens for luck. Har ringen der passer til og det vil være en ære også at have halskæde. Især fordi jeg ikke må have ring på når jeg er på arbejde og tager den af når jeg er i stalden.
  Jeg har forøvrigt brug for held og lykke, efter at jeg har været uheldig og blev smidt ret voldsomt af en hest , den blev forskrækket og bukkede samtidig med at han drejede, så jeg røg af og ramte en firkantet stolpe med min kind. Det har resulteret i 6 ugers pause fra ridning og en kind med fortsatte skader. Nervesmerter dagligt.
  Men jeg er ikke færdig med heste og er på hesten igen
  Mvh
  Lis Bjerg
  Skovagervej 5
  Dejbjerg
  6900 Skjern

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvem har vundet??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne vilde den fordig jeg selv rider. Og hvis jeg har den på tænker jeg på dig og så kommer jeg langt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp Louis har feber:-(