Trænings klip

Babys værelse


I går blev der flyttet lidt rundt herhjemme. Jeg er nemlig ved at gøre babys værelse klar og hyggeligt til hende🌸👶🏼🌸

imageimageStort set alt hendes tøj er blevet vasket og ligger klar til at komme i brug🎀 Der er kommet en del nyt (og lyserødt) tøj til, men faktisk har jeg i den hvide kommode også en hel skuffe med hvidt neutralt tøj, som både Louis og min søsters drenge har brugt i sin tid. Det synes jeg er ret hyggeligt 🙂

imageHer er det meningen jeg vil lave puslebord, men jeg mangler stadig lige at få købt lidt, før det er helt færdigt. Jeg er meget inspireret af bymushroom.dk, de har så mange lækre og fine ting. Mon ikke også de sidste ting til hendes værelse skal købes der, det tror jeg 😉 Jeg skal bare lige beslutte mig og vælge hvad det skal være, det er så svært når der er så mange fine ting..

imageNinus har allerede lagt sig til rette i babys vugge og er helt klar til at putte med hende når hun melder sin ankomst 🙂 De fine bamser kan i købe på naturezooshop.com

imageFrk. kanin

I dag skal jeg op og se hospitalet hvor jeg skal føde – det glæder jeg mig meget til. Det er dejligt at få lov til at se stedet inden og det gør at jeg føler mig mere tryg 🙂

Hav en dejlig dag alle sammen!

   

2 kommentarer

 • Anne S

  Kære Tina.
  Ser dejligt og hyggeligt:) Held og lykke med fødslen, det bliver fantastisk for jer med en nyfødt i huset igen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Hej Anne, tusinde tak – og ja det bliver fantastisk, vi glæder os også rigtig meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Trænings klip