Metroen i Dubai

Tænk at det hele er overstået nu….

Jeg synes det er gået så hurtigt. For hurtigt…. Jeg husker som det var igår da jeg fandt ud af at jeg var gravid:-) Især da jeg fik at vide at min læge at jeg skulle have en pige. Jeg begyndte at græde af glæde:-) img_0163

Allan synes lige han skulle have et billede af mig imens jeg har veer:-) Jeg opdagede slet ikke at han tog et billede:-) img_5253

Jeg havde en bedste oplevelse denne gang med min fødsel. Sidste fødsel var jeg igang i 26 timer, hvor jeg derefter fik af vide at jeg skulle have et kejsersnit. Det var en rigtig hård omgang, selvom jeg ikke kan klage over Hillerød hospital. De var dygtige og tog sig godt af mig.

Denne gang var det noget helt andet, da jeg kun havde en jordemor, som var med mig igennem hele min graviditet og fødsel. Det var virkelig rart at have hende ved min side, da hun viste min historie og min oplevelse fra tidligere fødsel.

Allan var også ved min side igennem de 16 timer jeg var igang. Jeg blev igen mindet om hvorfor jeg elsker ham så meget:-) Ham passede rigtig godt på mig igennem det hele. Jeg var lige lidt nervøs på et tidpunkt, hvor jeg var glad for at han talte til mig og holdte min hånd:-)

Jeg fik til sidst selv lov til at tage hende ud og op på mit bryst. Hold da helt op…. Det kommer jeg aldrig til at glemme:-)

Endnu engang tak for alle de søde beskeder og gaver jeg har modtaget. Plus en stor tak til min jordemor Anni:-) Det var en god beslutning at føde i Dubai, som Anni blev ved med at fortælle mig:-) Tak til min far som kom midt om natten da min vand var gået, og tog sig godt af vores søn Louis. Sov hos ham og kørte ham i skole, hentede ham igen og kom og besøgte os to timer efter vores datter var kommet til verden:-)

Jeg er så taknemlig og føler mig så heldig 🙂

Glæder mig til at resten af vores familie plus venner skal møde hende:-)

img_5305

9 kommentarer

 • Lotte

  Rigtig hjertelig og stort tillykke med den lille prinsesse. Alt godt til dig og din lille familie og al mulig held og lykke. Glæder os til at følge med på bloggen.
  Knus fra Lotte og Chanel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette Wiberg

  Hej Tina.
  Jeg sidder og læser dit seneste indlæg og kigger på billedet af din datters og dine hænder og bliver helt rørt 🙂 Det er er meget smukt billede. Stort tillykke med hende. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Mange tak:-) Ja så dejligt da hun tog fat om min hånd for første gang:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • christa stuhr

  Kæreste tina hjertelig tillykke med jeres datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Kæmpe stort tillykke. Håber, vi snart får et billede af hende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prinsesse fehår

  Kære Tina
  Hjertelig tillykke med Jeres lille ny prinsesse. Dejligt, at du fik en helt anden og fantastisk oplevelse ifbm din fødsel. De bedste ønsker herfra. Mvh Fehår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prinsesse fehår

  Kære Tina
  Hjertelig tillykke med den lille prinsesse. Dejligt at høre om din oplevelse af fødslen denne gang og fantastisk, at du fik et positiv minde ifbm fødslen.
  Jeg er lige begyndt at følge dig og er på ingen måde ” hestepige”, men der er noget i dine indlæg, der tiltaler mig. Ægthed, ærlighed og Down to Earth men vigtigst af alt har jeg bemærket en ro og evne til at besvare mindre positive kommentarer på en imødekommende og åben måde og det beundrer jeg.
  De bedste ønsker herfra fehår

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Mange tak. Din besked betyder meget for mig:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Metroen i Dubai